Met Spoed Ervaren Sheltiebaasjes Gezocht!

Een bevriende fokster is met spoed op zoek naar ervaren sheltiebaasjes voor haar pups. Deze pups waren bedoeld om als hulphond in een trajekt te gaan werken bij haar organisatie maar door recente, traumatisch heftige gebeurtenissen achtte zij de pups niet meer geschikt als hulphond. Gelukkig blijken de hondjes goed te herstellen en spelen weer vrolijk samen. Toch blijft de fokster bij haar plan om de puppy’s te herplaatsen omdat de rust waarin zij nu herstellen ieder moment weer onder druk kan komen te staan.

De pups zijn tussen de 4,5 en 6 maanden oud, reutjes en teefjes, niet rabiës gevaccineerd, sable en tricolour, met stamboom en volgens de richtlijnen van de NSV gefokt uit goede lijnen uit honden met een stabiel en evenwichtig karakter. Vanwege het ontbreken van de rabiës-vaccinatie alleen plaatsing in Nederland.

Bij interesse mag mij een mail gestuurd worden of contact opgenomen worden met Anjana Gort: anjanagort@gmail.com

Geef een reactie